Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek yokluğa düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini gördüyseniz:

  • Aşkta ilham gücünüz yüksek olacak.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, dertlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak başarının garantileneceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada hediye kol saati almak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, iyi konumlara geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati hediye almak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye etmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments