Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kol saati almak

Rüyada hediye kol saati almak

Rüyada hediye kol saati almak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, iş güç sahibi olacağına, yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ondan faydalanacağına işarettir.

Rüyada hediye kol saati almak gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek helal kazanca sahip olunacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunların sürekli artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak güzel evlatlar yetiştireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak başarılarının azalacağına, heveslerin söneceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments