Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol saati hediye almak

Rüyada beyaz kol saati hediye almak

Rüyada beyaz kol saati hediye almak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek kazancını artıracağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat hediye almak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayırlı bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada hediye kol saati görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, iyi anlaşacağına delalet eder.

Rüyada kol saati hediye almak yakında işlerinin aksayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments