Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati hediye almak

Rüyada kol saati hediye almak

Rüyada kol saati hediye almak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada kol saat hediye almak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kol saati hediye etmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet eder.

Rüyada hediye kol saati almak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, can bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye almak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak elindekilerinin kıymetini bileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments