Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati hediye etmek

Rüyada kol saati hediye etmek

Rüyada kol saati hediye etmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, onları gücendireceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada kol saati hediye etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Rüyada birinden kol saati hediye almak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye etmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saat hediye almak kendi geleceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kol saati hediye almak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments