Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati koluna takmak

Rüyada saati koluna takmak

Rüyada saati koluna takmak gelirinin sürekli olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntıların artacağına, maddi zarar edeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada saati koluna takmak gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada sarı kol saati takmak işlerinin hemen hallolacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati takmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ticarete adım atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak iş yerinde çok zarar edileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada saati koluna takmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok başarılı olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kol saati takmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saati takmak insanların hayır dualarının alınacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada altın kol saat takmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments