Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kol saati takmak

Rüyada birine kol saati takmak

Rüyada birine kol saati takmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Rüyada birine kol saati takmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada parlak kol saati takmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi kol saati takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, helal ekmek yeneceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saat takmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine kol saati takmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments