Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kol saati takmak

Rüyada parlak kol saati takmak

Rüyada parlak kol saati takmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, gelişim içine gireceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak kol saati takmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir.

Rüyada parlak kol saati takmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saat takmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak çok büyük üzüntüler duyacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak neredeyse kahrolacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada kol saat takmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına delalettir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments