Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu suda balık tutmak

Rüyada buzlu suda balık tutmak

Rüyada buzlu suda balık tutmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada buzlu suda balık tutmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada buzda balık tutmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun suda balık tutmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada suda büyük balık tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda balık tutmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada temiz suda balık tutmak kötü giden işlerin düzeleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments