Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda balık tutmak

Rüyada temiz suda balık tutmak

Rüyada temiz suda balık tutmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, maddi güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada temiz suda balık tutmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklar görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suda balık yakalamak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda balık görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, işiyle nam salacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments