Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda balık tutmak

Rüyada kirli suda balık tutmak

Rüyada kirli suda balık tutmak kısmetinin bollaşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Rüyada kirli suda balık tutmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda balık görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu suda balık tutmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak parasının ve makamının artacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada suda balık tutmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada durgun suda balık tutmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada suda elle balık tutmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments