Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ suda balık tutmak

Rüyada sığ suda balık tutmak

Rüyada sığ suda balık tutmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, işlerine dört elle sarılacağına, dertlerin sona ereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sığ suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Rüyada sığ suda balık tutmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ suda yüzmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ bir deniz görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada sığ denizde yüzmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığınma evi görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ deniz görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işe zorla gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığ sularda yüzmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığ havuzda yüzmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments