Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda balık tutmak

Rüyada buzda balık tutmak

Rüyada buzda balık tutmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda balık tutmak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada buzlu suda balık tutmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada buzda balık tutmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada buzun altında balık görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada buzlukta balık görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzda balık görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu balık görmek iyilik bulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzun içinde balık görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments