Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu su vermek

Rüyada buzlu su vermek

Rüyada buzlu su vermek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, mal edineceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada buzlu su vermek gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek kendinden emin adımlar atacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buz ve su görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek nefsine yenileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşama hevesinden olacağına yorulur.

Rüyada su ve buz görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suya düşmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada buz gibi su içmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun buz olduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments