Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve buz görmek

Rüyada su ve buz görmek

Rüyada su ve buz görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ve buz gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada buzlu suya düşmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi su görmek sorunların biteceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada buzlu su vermek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi suya girmek sevdikleri ile bir arada olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve buz görmek istediği noktalara geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada buzlu su içmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, durumunuzun iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada buzlu suya atlamak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments