Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu suya düşmek

Rüyada buzlu suya düşmek

Rüyada buzlu suya düşmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kötü noktalara geleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işarettir.

Rüyada buzlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada buzlu suya düşmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek huzurlu günler görüleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdan kayıp düşmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada buza düşmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada buzlu denize düşmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda kayıp düşmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buzlu yolda düşmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzda düşmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments