Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada buzun üstünde yürümek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada buz üstünde yürümek çok zor dönemlerin geçirileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, işlerin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde yürümek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet eder.

Rüyada suyun üstünden yürümek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments