Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun buz olduğunu görmek

Rüyada suyun buz olduğunu görmek

Rüyada suyun buz olduğunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çocuklar gibi şen olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dinde bilginleşeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun buz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara araştırmadan veya detaylı şekildeki incelemeden yaklaşmak, hızla içinde yer almak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada buz ve su görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada buzlu su görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, mutlu olacağınıza, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada suyun buz olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suya düşmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada buzlu suya atlamak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada buzlu su içmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments