Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların buz tuttuğunu görmek

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek üzüntülerin biteceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada suların buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş su görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işarettir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments