Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz gibi su içmek

Rüyada buz gibi su içmek

Rüyada buz gibi su içmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bundan hayır göreceğine, geçim kaygısı duymayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz gibi su içmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Rüyada buz gibi su içmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada buz gibi su görmek eşlerin boşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz gibi suya girmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada buzlu su içmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz gibi denize girmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir makama geleceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su gibi terlemek zenginliğe, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz gibi su görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments