Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz ve su görmek

Rüyada buz ve su görmek

Rüyada buz ve su görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz ve su gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada buzlu suya düşmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada buzlu su içmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, işlerin yakın zamanda bozulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada buz ve su görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suya atlamak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalettir.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu su vermek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada suyun buz olduğunu görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments