Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu su içtiğini görmek

Rüyada buzlu su içtiğini görmek

Rüyada buzlu su içtiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, lüksüne de lüks katacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada buzlu su içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi su içmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bolluk içinde yaşamaya rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların artacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suya düşmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu su içmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu su vermek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret eder.

Rüyada buz gibi su görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments