Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu su üzerinde yürümek

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, vefalı bir insan olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada buzlu karda yürümek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada karda buzda yürümek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada buzda yürüdüğünü görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada buzun üstünde yürümek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments