Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz gibi su görmek

Rüyada buz gibi su görmek

Rüyada buz gibi su görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, günahların af olacağına alamet eder.

Rüyada buz gibi su gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada buz gibi suya girmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz gibi su içmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada buz gibi su görmek daha fazla gelire kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine inanılır.

Rüyada buz gibi denize girmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada su gibi kusmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada su gibi terlemek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz gibi su görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments