Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu su içmek

Rüyada buzlu su içmek

Rüyada buzlu su içmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada buzlu su içmek gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada buz gibi su içmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu su içmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu limonata içmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu rakı içmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Rüyada buzlu içecek içmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada buzlu kola içmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet eder.

Rüyada buzlu suya atlamak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada buz gibi suya girmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments