Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu su görmek

Rüyada buzlu su görmek

Rüyada buzlu su görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, maddi imkânlarının artacağına, geri plana düşeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada buzlu su gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, gözyaşının dineceğine, işlerinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ve buz görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada buzlu su vermek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suya atlamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buzlu suya girmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yeni bir semte taşınılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş su görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu suya düşmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments