Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş su görmek

Rüyada buz tutmuş su görmek

Rüyada buz tutmuş su görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş su gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada buz tutmuş su görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine inanılır.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, bilincin artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada buz tutan göl görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş ev görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments