Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu suya atlamak

Rüyada buzlu suya atlamak

Rüyada buzlu suya atlamak onlara doyasıya sarılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, geleceğinizin güzel olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulur.

Rüyada buzlu suya atlamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada buzlu suya atlamak daha lüks bir hayat yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulmaktadır.

Rüyada suyun buz olduğunu görmek en doğru şekilde öğreneceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suya girmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada buzlu suya düşmek sorunlarının tamamen biteceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarının azalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada buzlu su vermek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments