Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu suya girmek

Rüyada buzlu suya girmek

Rüyada buzlu suya girmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada buzlu suya girmek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada buz gibi suya girmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suya girmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada buzlu denize girmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz gibi denize girmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu havuza girmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada buzlu suya atlamak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada buzlu su görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz gibi su görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı bir yola girileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments