Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu merdivenden inmek

Rüyada buzlu merdivenden inmek

Rüyada buzlu merdivenden inmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hakkını savunamayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada buzlu merdivenden inmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, gelirinin düşeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada buzdan merdiven görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu merdiven görmek sorunlarının sürekli artacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenden inmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz merdivenden inmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments