Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven aşağı inmek

Rüyada merdiven aşağı inmek

Rüyada merdiven aşağı inmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek gereksiz bir harcama yapılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, parasız kalacağına işarettir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden aşağı inmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ümitsizliğe, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, insanlarla bir araya geleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments