Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu merdiven çıkmak

Rüyada buzlu merdiven çıkmak

Rüyada buzlu merdiven çıkmak rızkının genişleyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına delalettir.

Rüyada buzlu merdivenden inmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulmaktadır.

Rüyada buzdan merdiven görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu merdiven görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz dağına çıkmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, güç ve kudret kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments