Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan merdiven görmek

Rüyada buzdan merdiven görmek

Rüyada buzdan merdiven görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yolunda devam edeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan merdiven gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada buzdan merdiven görmek sıkıntıya düşüreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu merdiven görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada buzlu merdivenden inmek problemlerini çözeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada suyun buz olduğunu görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu göl görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments