Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz merdivenden inmek

Rüyada beyaz merdivenden inmek

Rüyada beyaz merdivenden inmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Rüyada beyaz merdivenden inmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven inmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenle inmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak merdivenden inmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük takdir toplanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek önemli işlere imza atacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşamını kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments