Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu merdivenden çıkmak

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, başarı elde edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu merdivenden inmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada buzdan merdiven görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada buzlu merdiven görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Rüyada buz dağına çıkmak başarılarının her geçen gün artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak kederleneceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments