Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdivenden inmek

Rüyada yürüyen merdivenden inmek

Rüyada yürüyen merdivenden inmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada ağaç merdivenden inmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada merdivenle inmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle merdiven inmek yetim sevindireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters merdiven inmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, rızkın genişlemesine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hanenizde bolluk olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek karlı işler alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments