Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu merdiven görmek

Rüyada buzlu merdiven görmek

Rüyada buzlu merdiven görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu merdiven gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Rüyada buzlu merdiven görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada buzlu merdivenden inmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, gülmeye hasret kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada buzdan merdiven görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzda araba kullanmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yerlerde buz görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde buz görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments