Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu yokuş çıkmak

Rüyada buzlu yokuş çıkmak

Rüyada buzlu yokuş çıkmak bedeninin şifa bulacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi kayıpların olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yokuş çıkmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, gamsız bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş inip çıkmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Rüyada biriyle yokuş çıkmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunların hallolacağına tabir olunur.

Rüyada motorla yokuş çıkmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yokuşu arabayla çıkmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yokuşu çıkmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kederlerinin son bulacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments