Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, onu borçtan kurtaracağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıkmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, zararların yakında telafi edileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivene çıkmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok üzüleceğine, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments