Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz dağına çıkmak

Rüyada buz dağına çıkmak

Rüyada buz dağına çıkmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yardımda bulunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada buz dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada buz dağına çıkmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz dağına tırmanmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, borçlarını bitireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda buz görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, alım gücünde yükselme olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu dağ görmek kendisine gelemeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdan dağ görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments