Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzların eridiğini görmek

Rüyada buzların eridiğini görmek

Rüyada buzların eridiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, maddi gücünün artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, adının yayılacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada buzların eridiğini gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada buzların eridiğini görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada buzlanma görmek alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada buzların üstünde yürümek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada buzların kırıldığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzları kırmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada buzlanmış su görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada buzların erimesini görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, mülkiyetinin de artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments