Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlanma görmek

Rüyada buzlanma görmek

Rüyada buzlanma görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yüksek bir makamı olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine alamet eder.

Rüyada buzlanma gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada buzların üstünde yürümek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dinini yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada buzların eridiğini görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada buzlanma görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayat daha olumlu bakılacağına alamet eder.

Rüyada buzları kırmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve buzlanma görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış et görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada buzlanmış su görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Rüyada buzların erimesini görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, masraflarının azalacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments