Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzların kırıldığını görmek

Rüyada buzların kırıldığını görmek

Rüyada buzların kırıldığını görmek sevdiği insana kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor durumlara düşüleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada buzların kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada buzların kırıldığını görmek hayır duaları alınacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzları kırmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış yol görmek başarıların devamlı olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada buzlanma görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış su görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada buzlanmış balık görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzların erimesini görmek sabrını zorlayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments