Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzların üstünde yürümek

Rüyada buzların üstünde yürümek

Rüyada buzların üstünde yürümek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada buzların üstünde yürümek rakiplerin üzüleceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada buzlanmış yol görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada buzlanmış et görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış balık görmek bahtın açık olmasına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar ve buzlanma görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzların kırıldığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada buzlanmış su görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada buzların erimesini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments