Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlanmış su görmek

Rüyada buzlanmış su görmek

Rüyada buzlanmış su görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarılarının tadına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlanmış su gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada buzlanmış su görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzların kırıldığını görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulur.

Rüyada buzların erimesini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işaret eder.

Rüyada buzlanmış balık görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalettir.

Rüyada buzların üstünde yürümek hayallerinin peşinden gideceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada buzlanmış yol görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, acı veren kazalara delalettir.

Rüyada buzların eridiğini görmek çok üzüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada buzları kırmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments