Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri buzlanmış görmek

Rüyada yerleri buzlanmış görmek

Rüyada yerleri buzlanmış görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kazancında artış olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerleri buzlanmış gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buzların kırıldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzların eridiğini görmek ortaklıkların bozulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada buzların erimesini görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada buzları kırmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, pişmanlığa delalet eder.

Rüyada kar ve buzlanma görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada buzların üstünde yürümek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada buzlanmış su görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments