Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzların erimesini görmek

Rüyada buzların erimesini görmek

Rüyada buzların erimesini görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine tabir olunur.

Rüyada buzların erimesini gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada buzların erimesini görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Rüyada buzların eridiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet eder.

Rüyada buzlanmış yol görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada buzlanmış balık görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada buzlanma görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işarettir.

Rüyada buzları kırmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada buzların üstünde yürümek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments