Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzları kırmak

Rüyada buzları kırmak

Rüyada buzları kırmak saadete ereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzları kırmak gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada buzları kırmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzların erimesini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada buzlanmış balık görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzların üstünde yürümek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış yol görmek insanların güvenini kazanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzların kırıldığını görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işarettir.

Rüyada kar ve buzlanma görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments