Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu göl görmek

Rüyada buzlu göl görmek

Rüyada buzlu göl görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kazancın arttırılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu göl gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş göl görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iyiliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu göl görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, her zaman haklının yanında olacağına inanılır.

Rüyada buz tutan göl görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments