Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş okyanus görmek

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş okyanus gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada buzlu okyanus görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, inancından ödün vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalettir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek her gün daha fazla dolacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek işinde aranan biri haline geleceğine, aileden ayrı kalınacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments